zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Verzending bij warmte

In de zomerperiode willen wij jou natuurlijk ook graag helpen met het versturen van de lekkerste Sweetboxen. Dit vraag bij hoge temperaturen wel een paar kleine aanpassingen.

Om onze kwaliteitsstandaard vast te kunnen houden zullen er bij temperaturen boven de 25 graden een aantal van onze Sweetboxen zijn die wij niet verzenden. Dit komt omdat deze Sweetboxen ingrediënten bevatten die niet goed tegen deze hoge temperaturen kunnen. Mocht je toch een Sweetbox besteld hebben die hier gevoelig voor is, dan nemen wij contact met jou op om hier een passende oplossing voor te vinden.

Sweetbox brownies

Gelukkig zijn er ook genoeg Sweetboxen die wij gewoon kunnen versturen. Deze boxen blijven gewoon zoals normaal te selecteren in onze webshop en hiervoor kun je ook iedere gewenste verzenddatum selecteren. Wel plaatsen wij op deze Sweetboxen een sticker, waar op staat dat het goed is om de Sweetbox na ontvangst in de koelkast te bewaren.