zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Klachten & Retourneren

De items van Onze Smaak hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

Maakten onze zoetigheden jou niet blij? Dan willen we dat natuurlijk graag weten. Stuur ons een mail en leg uit wat er is misgegaan. Wij reageren daar uiterlijk de volgende werkdag op. Wil je ze ter beoordeling aan ons terugsturen? Wacht daar in ieder geval mee totdat wij op jouw mail gereageerd hebben.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie