zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Dag van de zorg presentje

De dag van zorg staat in teken van al het bijzondere werk dat zorgpersoneel gedurende het jaar verrichten. De mensen die in de zorg werken kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken, vandaar dat 12 mei is uitgeroepen tot de dag van de zorg. De dag van de zorg is het ideale moment om de mensen die werken in de zorg in het zonnetje te zetten. Dit kan gedaan worden met ons zoetige dag van de zorg presentje. Dit presentje is voorzien van een leuk persoonlijk wenskaartje. Verras jouw collega’s uit de zorg met dit lekkere presentje en bezorg ze een brede glimlach.Cadeau dag van de zorg

Wij helpen je graag bij het samenstellen van een cadeau voor de dag van de zorg. Ons brede assortiment aan zoetigheden zorgt ervoor dat er altijd wel een geschikt cadeau tussen zit. Mocht dit niet het geval zijn, kun je altijd even contact met ons opnemen voor de extra mogelijkheden. Naast de zoetigheden die kunnen dienen als cadeau voor de dag van de zorg, bieden we ook nog velen extra’s aan. Zo hebben we diverse cadeaukaarten in ons assortiment zitten en kun je heerlijke verse thee aan je bestelling toevoegen.

Dag van de zorg attentie

Bij een attentie voor de dag van de zorg is het mogelijk om een gratis kaartje erbij te versturen. Zo’n kaartje maakt de attentie nog persoonlijker. Op dit kaartje kun je jouw persoonlijke tekst zetten, maar daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bedrijfslogo onder de tekst erop te zetten. Ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op.