zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Originele Sinterklaascadeaus voor Personeel - Verras en Verwen!

Bij Onze Smaak geniet je van een heerlijk gezegde: "al het lekkers is zoet", vooral tijdens Sinterklaas! Dit jaar hebben we een verrukkelijk Sinterklaas assortiment samengesteld, met een moderne twist op klassieke smaken zoals kruidnoten en speculaas, verpakt in een stijlvolle Sweetbox. Het perfecte relatiegeschenk om jouw belangrijke klanten en partners te bedanken voor het vertrouwen van afgelopen jaar, en een geweldig cadeautje om de schoenen van je medewerkers te vullen als blijk van waardering voor hun harde werk.

Ontdek nu ons uitgebreide Sinterklaas assortiment en laat je inspireren!

Een groot scala aan personalisatie opties

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.

Sinterklaas assortiment

1 / 6
Sweetbox sfeerfoto
2 / 6
Sweetbox met bedrijfslogo
3 / 6
Witte Chocoladeletter Salted Caramel
4 / 6
Melk Chocoladeletter Nuts & Fruits
5 / 6
Kruidnoten Brownie
6 / 6
Sweetbox Feestbrownie met logo

Neem Contact op voor een Uniek Totaalpakket

Wacht niet langer en maak deze Dag van de Leraar extra speciaal met onze heerlijke geschenken. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande opties, en ontdek hoe we jouw waardering en dankbaarheid kunnen omzetten in een uniek totaalpakket voor je leraar.

Assortiment Cadeautjes