zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Relatiegeschenk Nieuwjaar

Knallend het nieuwjaar in met collega’s en partners? Wij helpen jullie graag om er mooi nieuw begin van het jaar van te maken. Onze heerlijke Sweetboxen zijn het ideale geschenk om samen van te genieten op het kantoor, maar zijn ook geschikt om thuis te laten bezorgen.

Waarom de Sweetbox inzetten als een relatiegeschenk voor nieuwjaar?

  • Onze Sweetboxen zijn te personaliseren met een logo van jullie bedrijf of een kaartje met een persoonlijke boodschap erop. 
  •  Onze Sweetboxen kunnen door de brievenbus verstuurd worden. Relaties en andere personen hoeven daarom ook niet thuis te zijn om een pakket in ontvangst te nemen.
  • Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat we je een goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen aanbieden.
 

 

Relatiegeschenk nieuwjaar personalisatie 

Een persoonlijke tekst met logo van het bedrijf, een prachtige taarttopper met een uitgesneden logo of naam, geven net die extra persoonlijke touch. Nieuwsgierig naar andere opties? Bel of mail gerust naar ons. Dan kijken we samen hoe we je collega’s het beste kunnen verrassen.

  

Relatiegeschenk nieuwjaar makkelijk en snel verstuurd

We zorgen er graag voor dat het versturen van Sweetboxen zo snel en makkelijk mogelijk gaat, aan het einde van het jaar is het toch al druk zat. Het enige wat we nodig hebben zijn de adresgegevens en natuurlijk de persoonlijke tekst, de rest dat regelen we. Het voordeel van de Sweetbox is ook dat deze door de brievenbus gaat, collega’s hoeven dan ook niet thuis te zijn om een pakket in ontvangst te nemen. We snappen dat er in de ene maand meer verjaardagen of bijzondere dagen zijn dan in andere, daarom werken we niet met verplichte afname en maken we aan het einde van de maand 1 factuur op.