zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Originele Kerstcadeaus voor Medewerkers - Personaliseer jouw Verrassing!

Wil je dit jaar jouw medewerkers verrassen met een uniek en persoonlijk kerstcadeau? Onze zoetigheden zijn perfecte geschenken voor het feestelijke seizoen! Ontdek onze heerlijke Sweetbox, ideaal als kerstgeschenk voor jouw personeel.

 

Dé lekkerste zoetigheden per brievenbuspost

Onze Sweetbox, een box vol heerlijke zoetigheden die wij via de brievenbuspost namens jou versturen naar klanten, collega’s of zakenrelaties. Wij realiseren samen met jou een gepersonaliseerd cadeautje als uithangbord van jouw bedrijf. Dit persoonlijke cadeautje tovert een glimlach op het gezicht van iedere ontvanger.

Logo's met samenwerkingen Onze Sweetbox

Wat onze klanten over ons zeggen

Vanuit PuurZorg bestellen wij regelmatig de overheerlijke Sweetboxen van Onze Smaak. Deze worden altijd heel goed ontvangen door onze zorgtalenten en het team van PuurZorg. Heerlijke smaken en top kwaliteit. Goede service is waar Onze Smaak voor staat!

Annelies Verschoor
PuurZorg

Voor Staka Metallics een heerlijk Sinterklaas presentje bij alle collega's aan huis bezorgd. Perfect georganiseerd en heerlijk smakend. Een aanrader.

J Helsloot
Staka Metallics BV

Wat een onwijs toffe onderneming! Ik was zelf enorm last minute met het bestellen van mijn kerstpakketjes voor onze klanten, maar dat was geen enkel probleem! Snel en persoonlijk contact en de pakketjes waren fantastisch! (En lekker!) Echt een aanrader, ik bestel zeker weer!

LoEd ID
Logo's met samenwerkingen Onze Sweetbox

Persoonlijk kaartje en eetbaar logo

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.

Zij gingen je voor

Logo's met samenwerkingen Onze Sweetbox

Offerte aanvragen

Stap 1: Kies jouw Sweetbox

Stap 2: Vul jouw persoonlijke gegevens in
Stap 3: Voeg een bericht toe