zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Dag van de leraar cadeau

Op 5 oktober is het weer zover: de dag van de leraar! Een dag om alle leraren te bedanken voor hun harde werk en toewijding. Want zeg nu zelf, waar zouden we zijn zonder onze leraren?
We hebben de perfecte manier om onze leraren te bedanken op deze bijzondere dag: heerlijke gepersonaliseerde zoetigheden!
Met deze unieke en smaakvolle traktatie kun je je leraar laten zien hoeveel hij of zij voor je betekent. Voeg een eetbaar logo van de school toe om de traktatie extra speciaal te maken of schrijf een mooie boodschap op ons persoonlijke kaartje om je dankbaarheid en waardering te uiten. 

Assortiment Cadeautjes

1 / 5
Sweetbox Je bent goud waard pakket
2 / 5
Sweetbox met bedrijfslogo
3 / 5
Sweetbox Zoete High Tea
4 / 5
Sweetbox Je bent goud waard brownie
5 / 5
Sweetbox veel liefs pakket

Een groot scala aan personalisatie opties

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.