zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Cadeautje voor Personeel

Onze Smaak is altijd bezig samen met de bedrijven en organisaties medewerkers te verrassen met onze lekkere Sweetboxen. Want hoe leuk is het als een collega een Sweetbox op de mat vindt met een persoonlijke bedank tekst van de organisatie. Die kleine gebaren zorgen voor een ongelooflijk fijne werkomgeving zodat medewerkers met plezier naar het werk gaan. 

Wil jij  iets extra’s doen en jouw verrassing extra persoonlijk maken? Dat kan! We hebben diverse mogelijkheden om de Sweetbox te personaliseren in de huisstijl van jouw organisatie. Denk hierbij aan het logo op jouw brownie, een kaartje volledig in de huisstijl of zelfs een wikkel of gepersonaliseerd doosje.

 Bekijk ons assortiment of download de onderstaande brochure om de mogelijkheden te bekijken.

Assortiment Cadeautjes

1 / 6
Sweetbox met bedrijfslogo
2 / 6
Sweetbox Brownieproeverij
3 / 6
Sweetbox Verjaardagspakket
4 / 6
Sweetbox Bakkersmix
5 / 6
Sweetbox Feestbrownie met logo
6 / 6
Sweetbox Verjaardagsbrownie

Een groot scala aan personalisatie opties

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.