zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Business Service

Altijd voor die glimlach gaan, Daar helpen wij graag bij

Hoe we dat doen? Simpelweg door jouw medewerkers en klanten te verrassen en te overtreffen. Wij realiseren samen met jou een gepersonaliseerd cadeautje. Dat als uithangbord van jouw bedrijf een glimlach op het gezicht tovert van iedere ontvanger. Of het nu een verrassing is voor de klant die net die grote aankoop heeft gedaan, of een bedankje voor die trouwe collega. Onze Sweetbox maakt het moment compleet en zorgt altijd voor een glimlach.

Klantbeleving

Je klant heeft net die aankoop gedaan of besteld en kijkt uit naar wanneer dat fantastische product geleverd wordt. Eenmaal thuis valt Onze Sweetbox door de brievenbus, genieten ze van iets lekkers & lezen ze op het kaartje dat jij ze bedankt voor de bestelling en het vertrouwen. Net dat stukje extra beleving door een kleine attentie.

Verjaardagsservice

Koester jij je personeel en wil je ze graag op die speciale momenten in het zonnetje zetten. Stuur ons een lijst met alle te vieren momenten van verjaardagen tot jubilea en wij zorgen dat er een ambachtelijk gebakken Sweetbox bezorgd wordt. Door dit persoonlijk cadeau wordt er geen moment vergeten.

Klachten Afhandeling

Ai, er is iets niet goed gegaan. Dat kan natuurlijk gebeuren, wij helpen je graag om een mindere klantervaring om te toveren tot een geluksmomentje. Een welgemeende persoonlijke boodschap vergezeld met een overheerlijke Sweetbox doet wonderen.

Ontzorgen

Ontzorgen is onze prioriteit nummer 1, hoe we dat doen? Je krijgt een vast contactpersoon voor al je vragen en wensen. Wij houden de planning goed in de gaten op de momenten dat jij druk aan het werk bent. Daarnaast kunnen we namens jou een eigen ontworpen kaartje laten drukken én denken we graag mee in speciale verzoeken.

Persoonlijk

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan naar ons mooie assortiment toevoegingen, wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken

Laagdrempelig

We maken het graag simpel & laagdrempelig. Wij doen niet aan bindende contracten en maken aan het eind van de maand een simpel & transparant overzicht. Dit houdt Onze Business service vrijblijvend en overzichtelijk. De ene maand meer te versturen dan een andere maand? Geen probleem, je bent altijd flexibel.